Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Rotopédy Kettler

Rotopédy Kettler

Nemecká značka Kettler je už 65 rokov synonymom kvalitných výrobkov pre voľný čas, medzi ktorými vynikajú originálne bicykle a fitnes stroja v čele s rotopedami.

Jazda na rotopede priaznivo pôsobí na kardiovaskulárny systém, kapacitu pľúc a celkovú vytrvalosť. Komplexne posilňuje svaly dolných končatín, udržiava kondíciu a spaľuje tuky. Rotoped je tiež osvedčený pomocník pri rekonvalescencii po úraze, srdcových príhodách alebo problémoch s kĺbmi.

Spoľahlivé stroje s dokonalou ergonómiou

Magnetické rotopedy Kettler sú buď manuálne nastaviteľné, alebo s programovým vybavením. Vyrábajú sa typy Cycle, Giro, Golf a Polo. Všetky sa hodia k domácemu tréningu celej rodiny. Štandardne sú vybavené magnetickým brzdným systémom, dlaňovými senzory pre meranie tepu a nastaviteľnými remienkovým pedále, pokročilejšie produktového radu aj gélovým sedlom a ďalšími technológiami pre pohodlné cvičenie.

Na rotopédoch Kettler užívatelia oceňujú aj to, že ich atraktívny dizajn dokonale ladí s moderným interiérom.

Nevýhodou je zvyčajne vyššia cena, než u rotopedov iných značiek.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky